AEG AWUS052B5B borhűtő digitális kijelzővel

Kategória: Energiatakarekossag
2024.02.17. 09.59 | Módosítva : 2024.02.29. 09.29

Az edzettüveg-ajtóval és 6 teljes szélességű hűtőpolccal rendelkező  AEG AWUS052B5B borhűtőben konyhádban vagy étkeződben is biztonsággal tárolhatod boraidat. 

Ne hagyd, hogy a kitűnő bor elkortyolásának élményét  elvegye a helytelen tárolás!  Válassz AEG borhűtőt, és élvezd a borok valódi ízét és illatát minden kortyban! A borok optimális hőmérséklete elengedhetetlen az ízük és illatuk teljes kibontakoztatásához. Míg a hagyományos hűtők általában 4-5°C-ra hűtenek le, a borhűtők hőmérséklete ennél picit magasabb, így azok optimális hőmérsékleten tárolhatók és szervírozhatók, legyen az fehér, vörösbor vagy pezsgő.

A borhűtők ráadásul megóvják a borokat a káros külső hatásoktól. A kiegyensúlyozott páratartalom és a stabil hőmérséklet megakadályozza, hogy a borok  károsodjanak, ezáltal hosszabb ideig megőrzik frissességüket és komplex ízvilágukat.

Az AEG AWUS052B5B borhűtő egységesen  5–18°C közötti szervírozási, vagy 12–14°C közötti tárolási hőmérsékletre állítható minden borfajtához, rövid vagy hosszú távra. Egyszerűen hozzáférhetsz az összes palackhoz, a teleszkópos síneken mozgó, kihúzható fapolcokon. A Cellaring 3 Fundamentals stabil hőmérsékletet, vibrációmentes környezetet és sötétített tárolóhelyet biztosít a borok megfelelő kezeléséhez. A hútőteret LED-világítás teszi áttekinthetővé. 

Markabolt.hu Tipp: Ismerd meg az AEG AWUS052B5B borhűtő további paramétereit és tulajdonságait a részletes termékadatlap segítségével!