GARANCIA X háztartási gépek gyári garancia meghosszabbítása biztosítás


Biztosítási termékismertető
A társaság: Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt
Tevékenységi engedély száma: MNB: H-EN-II-120/2016
Bejegyzés szerinti tagállam: Magyarország
Szabályozási státusz: MNB által felügyelt biztosító részvénytársaság

 
A termék: GARANCIA X háztartási gépek  gyári garancia meghosszabbítása
A termékre vonatkozó teljes körű, szerződéskötés előtti és szerződéses tájékoztatás a GARANCIA X háztartási gépek gyári garancia meghosszabbítása dokumentumban érhető el.

Milyen típusú biztosításról van szó?
A GARANCIA X háztartási gépek gyári garancia meghosszabbítása biztosítás áruházakban, webáruházakban újonnan vásárolt fogyasztási cikkekre köthető kiterjesztett garancia fedezetet tartalmaz a választott biztosítási csomag és a vásárolt termék szerint.
A biztosítás pontos kockázati körét és a fedezet terjedelmét az egyes szerződések és biztosítási csomagok tartalmazzák.

Mire terjed ki a biztosítás?
A gyártói garancia letelte után a biztosított termékben jelentkező belső meghibásodásra, amely miatt a biztosított termék a rendeltetésszerű használatra alkalmatlanná válik.

Hol érvényes a biztosításom?
A biztosítás területi hatálya Magyarország.

Mire nem terjed ki a biztosítás?
A Biztosító kockázatviselése nem terjed ki pl.: A fenti felsorolás a legfontosabb kizárásokat tartalmazza, a kizárásokat a GARANCIA X háztartási gépek gyári garancia meghosszabbítása biztosítás feltétele részletesen tartalmazza.

Milyen korlátozások vannak a biztosítási fedezetben? A fenti felsorolás példálózó jellegű, a korlátozásokat és mentesüléseket a GARANCIA X háztartási gépek gyári garancia meghosszabbítása biztosítási feltétel részletesen tartalmazza.

Milyen kötelezettségeim vannak a biztosítással kapcsolatban?
A szerződőt, illetve a biztosított(ak)at az alábbi kötelezettségek terhelik: Mikor és hogyan kell fizetnem? Mikortól meddig tart a kockázatviselés? Hogyan szüntethetem meg a szerződést?