Márkabolt magazin

139 / 140

A takarékosság fontos

Mosómasa

Rohanó hétköznapok ide vagy oda, egy fárasztó munkanap után sem hagyhatjuk figyelmen kívül a halmokban álló szennyes ruhát. Közben etesd meg a macskát, készítsd el a délutáni turmixodat, egy óra múlva pedig találkozód van a barátnőddel. 

tovább ›

Szagmentes frissesség minden nap

Konyhavarázs

Hűtőszekrényeknél mindig felmerül néhány visszatérő probléma a szagok és a frissesség tekintetében, amik megoldása nem olyan egyszerű... Hisz' ki szeretne halszagú vajat tenni a szombat reggeli friss zsemlére?!

tovább ›

Ügyes segítő társak otthonunkban

Ötletek, javaslatok, tanácsok

Ma a háziasszonyok többsége már nem azzal a gonddal küzd, hogy mit kezdjen tengernyi szabadidejével, sokkal inkább jelent gondot az időbeosztás ügyes tervezése. A munka, a család, a barátok, a hobbi és a háztartásbeli teendők nehezen férnek bele a nap 24 órájába – a regeneráló alvást már ne is említsük. Mikor ki se látunk az előttünk tornyosuló tennivalókból, bizony jól jön egy kis segítség, ami a drága időnket megkíméli.

tovább ›

Utazás a ruhák körül – mosás előtt és után

Mosómasa

Kezdő háziasszonyok és agglegények sokszor követnek el két hibát. Egyrészt azt hiszik, hogy egy mosógép mindent megold magától, és vásárlás után nyomban eltávolítják a ruhák bosszantó címkéit.

tovább ›

Tényleg nem akadály a távolság

Mosómasa

Kevés az a háziasszony, aki ne tekintené mumusának a zúgó-búgó, nagy testű porszívót. A hozzá kötődő takarítási műveletek meglehetősen macerásak, hiszen számos berendezési tárgyat (pl. a foteleket, az asztalt, stb.) ide-oda kell mozgatni. A pakolászás, a fel-le hajolgatás és a porszívó ráncigálása, ki-be kapcsolgatása bizony fárasztó. Ráadásul újabb és újabb stratégiákat kell kidolgozni a konnektorok elhelyezkedése és a zsinór hosszának függvényében. Így nem csoda, hogy kevés valódi rajongója akad ennek házimunkának.

tovább ›

Apróságok az apróságok védelméért

Konyhavarázs

A kisgyerekes családok lakásainak készülékei és bútorai bizonyos részeket tekintve, a kevésbé gyakorlott szem számára sokszor láthatatlanul, de mégis jelentősen eltér az átlagostól. És melyik szülő ne akarná mindentől óvni kisgyermekét. Az otthoni veszélyforrások között első helyen szerepel a konyha és a fürdőszoba... és a védekezés nem is olyan egyszerű!

tovább ›

Esztétikus praktikum

Konyhavarázs

Sok háziasszony vágya a tágas, ízléses konyha, melyet maguk álmodnak meg. Egy új konyha megtervezésekor -vagy a régi átalakításakor- a praktikus és esztétikus megoldások kerülnek fókuszba. A hely kihasználása elsődleges szempont, továbbá az egymással harmonizáló bútorok és gépek kiválasztása és beszerzése. És amilyen egyszerű ezt leírni, olyan nehéz megvalósítani...

tovább ›

Az új, energiatakarékos konyha: indukciós főzőlap

Energiatakarekossag

Az energiatakarékosság mára már megkerülhetetlen. Viszont a tűzhelyek eddig ebben nem jártak az élen. Rengeteg meleg megy folyton pocsékba a főzés során. Ez pedig nem csak a konyhát változtatja katlanná, de pénztárcánkat is meggyötri. Azonban a kerámia indukciós főzőlap ismeri a megoldást a problémára!

tovább ›

Íztornádó a konyhádban

Konyhavarázs

A botmixerek minden konyhában nagy segítséget jelentenek, különösen, ha gyerek van a háznál. Csak ne kellene utána napokig takarítani a csempét és kimosni az összefröcskölt ruhákat.

tovább ›

Csendestárs a tökéletes tisztaságért

Mosómasa

Napjainkban a nőknek egyre több feladattal és szereppel kell megbirkóznia. Anya, feleség, barát, tökéletes munkatárs kell hogy legyenek. Mindezt egyszerre. A megoldás egyszerű: tökéletes időbeosztás, professzionális szervezés. Ugye milyen könnyű?!

tovább ›
139 / 140