A magyar konyhákba néhány éve begyűrűzött a kőkorszak, felfedeztük az Amerikában már komoly hagyományokkal bíró paleolit diétát. Egy tökéletes gőzsütő minden húst szaftos, omlós finomsággá változtat, így a paleo életmód híveinek gyorsan nélkülözhetetlenné válik.
tovább ›
Az Electrolux támogatásával a Street Kitchen bloggerei szuperfinom receptekkel készülnek az ünnepre! Süss velünk és vegyél részt játékunkban, ahol megnyerheted a húsvéti receptek egyik főhősét, a fehér Electrolux Assistent konyhagépet!
tovább ›
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra!
tovább ›
Hangulatos sürgés-forgás, kirobbanó ízélmények, gasztronómiai kalandok, minőségi alapanyagok és háztartási gépek. Ez már kompakt méretekben is elérhető az Electrolux segítségével!
A világ legrangosabb formatervezési díja az iF Design. A 60 éves hagyománnyal rendelkező elismerést világszerte ismert szakemberekből álló zsűri ítéli oda, akik a legkiemelkedőbb formavilágú termékeket díjazzák.
A konyha éke és középpontja a tűzhely, melynek szépségét gondos tiszítással lehet megőrizni. Az Electrolux háztartási szakértője, Robert Mcketchnie néhány jótanáccsal segít nekünk megóvni tűzhelyünk újszerűségét.
tovább ›
Különleges fogással kápráztatnád el vacsora vendégeidet vagy szeretteidet de nem tudsz főzni? Ha egyáltalán nem sikerült még elmélyedned a szakácsművészetben, akkor is sikerülhet!
tovább ›
Március 4-től várják a nevezéseket a világ egyik legismertebb és leginnovatívabb formatervezői pályázatára, az Electrolux Design Lab 2015 -re.
tovább ›
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá.
tovább ›
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt.
tovább ›